mebanepraktik.blogg.se

Hej. Vi är två grabbar som heter Robin och Viktor. Vi kommer från Wilhelm Haglunds gymnasium och ska praktisera på Sandvik i Mebane, USA. Vi kommer vara där i fyra veckor. Här kommer ni kunna läsa hur det går för oss under praktiken och vad vi hittar på under våran fritid i USA.

Roine på besök

Publicerad 2018-03-05 02:50:00 i Allmänt,

 
 
På tisdagskvällen kom Roine till hotellet i Mebane, tyvärr så va det ganska sent så vi alla gick till sängs innan vi träffades. Vi träffades istället på onsdagsmorgonen på Sandvik. Han introducerades till Gail, vår kontaktperson, fick sin badge och sen bar vi iväg in till verkstaden. Vi visade honom runt och berättade om vad varje avdelning arbetar med och vad vi hitills hade gjort under praktiken. Torsdagen var ungefär som en vanlig dag för oss, vi jobbade som vanlig medans Roine gick mellan oss och andra på fabriken, för att få en inblick i vad de gör och hur de jobbar. Vi käkade även lunch med produktionschefen Julio på ett trevligt ställe som heter Ruby Tuesday.
 
På torsdagskvällen drog vi och shoppade. Vi åkte först till Southpoint mall som låg en halvtimme bort. Ett stort och fint ställe men vi hittadde bara en butik som intresserade oss. När vi hade kommit hem igen så stannade vi till på Tanger Outlet som var mycket bättre enligt oss. De hade massor av butiker som vi gillade och lägre priser också. 
 
 
 
Vi var lediga under fredagen, så vi bestämde oss för att åka till en skyttebana, man måste ju pröva på när man är i frihetens land. Vi blev trevligt bemötta av de som ägde stället, dock så var vi tvungna att fylla i en massa papper som var lite jobbigt men förståligt. Därefter visade de oss banan och tog fram arsenalen. De vapen vi fick skjuta var mest pistoler, av olika kalibrar, och ett gevär med en massa sikten och prylar på. Vi tyckte att det var kul och spännande, och helt klart ett måste för alla som reser till USA. Det enda dåliga var vädret, eftersom att det var relativt kallt, och några (Roine och Robin) klagade ständigt för att det var så kallt, vilket är helt förståligt när man glömde jackorna på hotellet när det är bara åtta grader och stark vind.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela