mebanepraktik.blogg.se

Hej. Vi är två grabbar som heter Robin och Viktor. Vi kommer från Wilhelm Haglunds gymnasium och ska praktisera på Sandvik i Mebane, USA. Vi kommer vara där i fyra veckor. Här kommer ni kunna läsa hur det går för oss under praktiken och vad vi hittar på under våran fritid i USA.

Ankomst

Publicerad 2018-02-21 02:39:41 i Allmänt,

Tjenare!

Nu har vi överlevt de två första dagarna på Sandvik. Vi blev väl mottagna och blev presenterades för folket på fabriken. I måndags var vi på kontoret och träffade de som arbetade där. Vi fick se vad de gjorde och hur de arbetade, allt från orderplanering till CAD och CAM. Idag (tisdag) var vi på verkstaden, och det är där vi ska spendra resten av tiden under dessa fyra veckor.

Annars har vi inte gjort så mycket, vi har mest tagit det lugnt på rummen. Vi märkte också att färdiglagad mat är ens bästa vän när man är jetlaggad. Förhoppningsvis kommer vi ha hunnit ställa om dygnet till helgen, så att vi har ork att hitta på något roligt att göra.

Vi bor i varsit rum på hotellet och rummen är väldigt fina, det känns som man har en lägenhet i var. Vädret är också fantastiskt, idag var det soligt och drygt 23 grader varmt. Det känns väldigt skönt att slippa slasken och kylan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela